TORUN BJURMAN

Lidingö kommun har tema ”konst och musik” under hösten 2014. 5 nov-29 nov ställer jag ut i Lidingö stadshus tillsammans med tre andra konstnärer från Föreningen Lidingökonstnärer.

I samarbete med Ole Vevle ställer jag ut installationen ”Piano, piano” där jag har gjort 8 bilder i ”storytelling”-form. Bilderna är en reflektion över den moderna människans ideal och liv. Den är också en kommentar till ett allt stressigare och snabbare och samhälle där kulturen inte har någon given plats, ett positivistiskt samhälle där reflektion och kritiskt tänkande är en bristvara och ibland till och med något oönskat. Bilderna ackompanjeras av musik komponerad av Ole Vevle. Musiken ger en ytterligare dimension till verket.

Välkommen på vernissage 5 november kl 17.00-20.00 – det bjuds på vin och tilltugg.

Köp utställnings-t-shirten redan nu här på hemsidan, eller varför inte ett mobilskal, en kudde eller en kopp med pianotema. Det kommer att finnas t-tröjor till försäljning på utställningen (för 249 kr).

På Föreningen Lidingökonstnärers hemsida finns kontaktuppgifter till alla medverkande konstnärer.

http://www.lidingokonstnarer.se/

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *